Reisverslag van Dimitri Waard

Dimitri1 Dimitri3 Dimitri4

 

Koopmans Hoger Plan heeft Dimitri Waard vanuit het Hoger Plan Budget gesponsord door zijn vliegticket naar Amerika te betalen.

 

Hier zijn verhaal:

Met dank aan Koopmans Hogerplan , zij hebben het mogelijk gemaakt dat ik mee kon naar Amerika voor de First Robotic Competition (FRC). Ik ben lid van Team 4481 dat beter bekend staat als Team Rembrandts. Team Rembrandts is een FRC-team dat zich huist in Hogeschool Fontys te Eindhoven. Naast zelf mee doen aan FRC, staan wij ook op beurzen en helpen mee met FTC. Dit jaar hebben wij meegedaan aan de FRC competitie in New York waar wij de creativity award hebben gewonnen en in New York Tech Valley (Troy) waar we de imagery award hebben gewonnen. Naast onze goede inzet en prestaties hebben wij dit jaar niet de finales gehaald en kunnen helaas niet naar World Finals. Maar we zijn het treuren voorbij en we gaan hard aan de slag om volgend jaar het dak eraf te blazen.

 

Dimitri6

 

Naast de competitie hebben we ook nog Time square, Memorial Monument, New York Library en het World Trade Center bezocht. Stuk voor stuk zijn deze plaatsen adembenemend en het zeer zeker de moeite waard om een keer te bezoeken.

 

Dimitri9 Dimitri10 Dimitri7