Iris

HPB: Masterclass Innerlijk Kompas naar Succes


 

 

 

 

 

 

Iris Brauns, de winnares van de gesponsorde workshop Innerlijk kompas naar succes. 7 Januari hadden we de workshop gepland om 09.30. Iris kwam heel hoog in haar energie binnen en we begonnen met de kennismaking. Deze hielden we uitgebreid en vol interesse. Daarna stemden we af wat ze van de sessie verwachtte en wanneer ze de sessie blij zou verlaten. Voor Iris was dat bij een stromend gevoel en ze verwachtte dan ook dat ik de energie zou laten stromen voor ons beiden.

We begonnen met een oefening waarin een korte meditatie gekoppeld was en het was mooi om te zien dat Iris direct meer geaard was na de oefening. Verder vond ik het mooi om te zien dat zij al redelijk dicht bij zichzelf aan het leven was. Het was een sessie waarin we heel veel besproken en gesproken hebben en de dag vloog voorbij! Het doel was behaald er is veel energie gestroomd en in haar woorden…het was een geweldige sessie.

Geen budget, maar wel super gemotiveerd…meld je aan!

Waarop baseer jij jouw keuzes? Waarom zal je bepaalde dingen beslist niet doen en andere dingen juist wel doen en waarom is dat nou zo handig om te weten?

Deze Masterclass helpt jou om bewust gebruik te kunnen maken van jouw innerlijk kompas, zodat je alle keuzes in jouw leven gemakkelijk en snel kunt maken. Keuzes op basis van jouw innerlijk kompas zullen ook altijd succesvolle keuzes zijn.

Je weet waar je alles (onbewust) tegen afweegt!

Een zinvolle Masterclass waarin we in het eerste deel kijken naar wat jou drijft in het leven.

Deel 2 van de Masterclass gaat over het vormgeven van visie op jouw (nabije) toekomst. Dit doen we op een creatieve en zeer effectieve manier. Op zoek naar jouw dromen.

Dit wil ik !

Wat spreekt jou aan? Waar droom je van? Als alles kan wat zou je dan in jouw leven hebben? Wat zou je dan doen? Hoe zou je zijn? Wat is voor jou succes?

Met deze masterclass bieden we je twee verschillende soorten effectieve handvatten naar het leven dat jij wenst.

Vragen?