Sponsors

Hoe mooi is het om iets geweldigs voor een ander te kunnen doen?

Ja, hoe mooi is het om iets geweldigs voor een ander te kunnen doen? En hoe gaaf is het om zo ook nog eens een waardevolle bijdrage te leveren aan onze samenleving? Super toch! Vier menselijkheid en wordt sponsor.

Wij geloven erin dat ontplooiing essentieel is om te zijn. Daarom helpen we mensen om zich te kunnen ontplooien. Het Hoger Plan Budget is gecreëerd voor mensen die geen opleiding kunnen betalen, maar wel zeer graag een opleiding willen doen. Deelnemers moeten gemotiveerd zijn; dat is een voorwaarde om in aanmerking te komen.

Mensen kunnen zich inschrijven op een opleiding die via Koopmans Hoger Plan aangeboden wordt of vragen om een vrij te besteden Hoger Plan Budget; het laatste kun je zien als een gratis te krijgen budget, wat besteedt dient te worden aan een vooraf aangegeven opleiding.

Alleen ga je snel, maar samen kom je verder. Dus zoeken we altijd naar sponsors om het samen mee te doen.

Tot nu toe is er onder andere het volgende gedaan:

  1. Vliegticket van een studiereis naar Amerika
  2. Meerdere trajecten van Koopmans Hoger Plan gratis gegeven; sollicitatietraining, masterclass Innerlijk Kompas naar Succes en  Reis naar Jezelf
  3. Jaarprogramma 365 dagen succesvol
  4. Opleiding en meer basiszaken voor Thaise weeskinderen

We verwachten in 2017 zeer hard te groeien als het gaat om sponsoring en het Hoger Plan Budget.

Heel dankbaar inmiddels voor de volgende sponsors:

1 van onze sponsors is 365 Dagen Succesvol. Zij sponsoren door het verstrekken van een jaarprogramma 365 Dagen Succesvol. Ze gebruiken een methodiek die jou in 13 stappen leiden naar geluk en succes.

De mannen achter 365 Dagen Succesvol zijn David de Kock en Arjan Vergeer. Deze heren  zijn mannen die goed bezig zijn en het hart op de juiste plek hebben zitten. Experts in geluk.

Lees hier meer over deze sponsor.

Link naar de website van 365 Dagen Succesvol: http://www.365dagensuccesvol.nl

Wil jij een gesponsord jaarprogramma?

Evenwichtig in Balans is ook sponsor. Hun missie is Touch for Health brengen naar iedereen! Elk jaar mogen twee mensen geheel kosteloos, puur als geschenk, de gehele Touch for Health route volgen.

De oprichtster van Evenwichtig in balans is Marjolein Boeren. Zij is een betrokkenen menselijke power vrouw. Touch for Health is een methode die zich voor duizend-en-één situaties leent. Als EHBO in je gezin, als hulpbron voor vrienden, als gereedschapstool voor de Therapeut. Grote kans dus dat jij je er ook door aangetrokken voelt. Sta je te popelen maar lukt het je financieël niet om te investeren in deze geweldige aanpak? Meld je dan aan voor deze training via het Hoger Plan Budget.  Je moet er wel wat voor doen: aanmelden en uitleggen waarom jij dit geschenk verdient en wat je ermee wil gaan doen. Uit de aanmeldingen kiezen Evenwichtig in balans en Koopmans Hoger Plan samen wie de TfH-route geheel gratis mag volgen. Meer weten?

Link naar de website van Evenwichtig in balans: http://www.evenwichtiginbalans.nl

Wil jij het Touch for Health traject doen via het Hoger Plan Budget?