Wie zijn wij?

Wat als je alles zou kunnen doen wat je zou willen doen? Wat zou de dan doen? Wat als alles kan? Zo te leren denken geeft je ruimte om te doen wat jou werkelijk energie geeft. Voor ons is dat mensen helpen naar een hoger plan. Daar kun mij (de oprichtster) altijd voor wakker maken, want dat doe ik met hart en ziel…met liefde.

Wat wij geloven is dit: ontplooiing is ZIJN. Als het aan ons ligt is Nederland in 2021 hét voorbeeld in Europa wat betreft ontplooiing. Overigens is ontplooiing volgens ons meer dan educatie; het is ook de groei van de ziel.

Alles wat we doen, doen we op basis van de volgende kernwaarden: rechtvaardigheid, menselijkheid, samen en openheid.

Met Koopmans Hoger Plan willen we een begin maken met een olievlek aan menselijke bedrijven, die werken vanuit hart en ziel. Dat doen we op twee manieren:

  • Enerzijds organiseren we masterclasses en groeitrajecten voor iedereen die een grote stap wil zetten in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.
  • Anderzijds koppelen we investeerders aan mensen die gemotiveerd zijn en echt een verschil willen maken, zodat zij toegang krijgen tot de beste en door hen gewenste ontwikkeling. We helpen mensen die deze ontwikkeling anders niet hadden kunnen betalen.

We kunnen niet wachten om met je aan de slag te gaan.

O ja wie zijn wij? Ik ben Tanja Koopmans, 43 jaar en oprichtster van Koopmans Hoger Plan en ik haak verschillende ervaren coaches en trainers aan, waar dat schikt. Daarnaast heb ik mensen om mij heen verzameld die helpen bij alle overige zaken die komen kijken bij het bestaan van Koopmans Hoger Plan.

 

Lieve groet,

Tanja Koopmans