Sponsor mij

Prachtige mensen en projecten om te sponsoren

Hier vind je de personen of projecten die je kunt sponsoren.

Gun jij het de ander, laat het weten. Je kunt sponsoren voor ieder bedrag dat jij wilt.

Of heb jij het nodig om gesponsord te worden? Meld je aan!! We zijn enthousiast op zoek naar lieve medemensen om te sponsoren. Het kan nou eenmaal zo zijn dat je gemotiveerd bent om je te ontwikkelen, maar niet de financiële middelen tot jouw beschikken hebt ofwel er op dat moment geen geld voor hebt. Wellicht kunnen wij jou helpen.

Het verhaal van Jolanda:

Jolanda heeft zich al geruime tijd geleden aangemeld voor het vrije Hoger Plan Budget. Ze is moeder van 2 kinderen en woont in Friesland. Een liefdevolle vrouw die graag zichzelf ontwikkelt. Helaas is er thuis geen budget voor over…

Wat zij graag wil qua ontplooiing is het volgende:

Shaman uit de Altai en de kennis over de oorspronkelijke kwaliteit van de interne organen uit het Chinese Daoisme, gegeven door Universal Healing Tao instructrice Dirkje Veltman.

Deze kennis en ervaring is complementair aan methoden uit de Westerse geneeskunst, zoals op het lichaam gerichte psychotherapie, osteopathie en cranio sacraal therapie. Maar ook aanvullend voor mensen die een oosterse scholing hebben gevolgd en bijvoorbeeld als shiatsu masseur,  sjamaan of acupuncturist een praktijk hebben.

Je leert met name door orgaan massage, hoe een gezonder klimaat kan ontstaan, zowel op het gebied van lichamelijk functioneren als in de gevoelswereld en emoties. Het volgen van dit programma betekent een beroepsmatige verdieping. Daarnaast is deze opleiding een gegronde stap in je persoonlijke en/of spirituele ontwikkeling.

Ahamkara en Dirkje zijn beiden in hun traditie ervaren trainers.

Graag zou zij een Hoger Plan Budget willen van 2.250 euro voor deze opleiding. Laten we haar helpen!

Koopmans Hoger Plan is in 2016 weeskinderen in Thailand (Mae Hong Son) gaan sponsoren vanuit het Koopmans Hoger Plan Budget. Dankbaar. Het eerste sponsorgeld dat daar is binnengekomen is destijds overgedragen aan een weeskind voor haar studie. Als je aan doneren denkt, denk dan eens hieraan. Voor 20 euro kan een weeskind daar 1 maand eten!

Lees hier meer over de Thaise weeskinderen!