Sakina

HPB: Reis naar jezelf

Sakina ging mee met de Reis naar jezelf via het Hoger Plan Budget. Hieronder wat zij over haar ervaringen schreef:

In 1 woord wauw. Wat een ontzettende energie en positiviteit heb ik mogen ervaren in deze reis naar jezelf weekend! Als je jezelf 1 cadeau mag doen kan ik je aanraden om deze reis naar jezelf te doen. Wat een mooie mensen heb ik hier ontmoet.

Ik zat vast in een negatieve spiraal en had mijn hart gesloten voor nieuwe ervaringen, maar wat ben ik blij dat ik hier aan deel heb mogen nemen. Nooit verwacht dat een weekend met mensen die ik nooit heb ontmoet zo’n impact zou kunnen hebben. Ik ben nu een week verder en loop nog steeds met een smile op m’n gezicht. Buiten de kundigheid van Tanja (trainster) en de lekkere en gezonde gerechten die ons met veel liefde werden geserveerd is de locatie ontzettend mooi en groen. Wat heb ik veel geleerd en genoten van de openheid en liefde van mijn medereizigers.

Tanja, je hebt mij laten zien dat ik er mag zijn. Zoveel kennis, ervaring en professionaliteit en daarnaast ook ontzettend veel passie en gevoel. Deel dit verder want als je mij zo enthousiast krijgt dan heb jij je roeping gevonden;) Dank je wel Tanja, mijn hart heeft zich weer geopend!