Vrije Hoger Plan Budgetten

Wat leuk dat je interesse toont in de vrije Hoger Plan Budgetten!

Wat is een vrij Hoger Plan Budget? Een vrij Hoger Plan Budget is als het ware geld voor een gemotiveerd iemand, die minder bedeeld is, om een opleiding naar wens te kunnen doen. Koopmans Hoger Plan gelooft erin dat iedereen recht heeft op zijn of haar Hoger Plan.

Wil je zelf een vrij Hoger Plan Budget? Ja, dat wil ik!!

Een deel van de opbrengsten van het boek Reis naar jezelf gaan naar deze Hoger Plan Budgetten!

Hoger Plan Budgetten gaat over het helpen van elkaar. Het gaat over mensen te laten geloven in zichzelf, maar ook in anderen. Samen zetten we menselijkheid “terug op de kaart”.

jolanda

Het verhaal van Jolanda:

Jolanda heeft zich al geruime tijd geleden aangemeld voor het vrije Hoger Plan Budget. Ze is moeder van 2 kinderen en woont in Friesland. Een liefdevolle vrouw die graag zichzelf ontwikkelt. Helaas is er thuis geen budget voor over…

Wat zij graag wil qua ontplooiing is het volgende:

Shaman uit de Altai en de kennis over de oorspronkelijke kwaliteit van de interne organen uit het Chinese Daoisme, gegeven door Universal Healing Tao instructrice Dirkje Veltman.

Deze kennis en ervaring is complementair aan methoden uit de Westerse geneeskunst, zoals op het lichaam gerichte psychotherapie, osteopathie en cranio sacraal therapie. Maar ook aanvullend voor mensen die een oosterse scholing hebben gevolgd en bijvoorbeeld als shiatsu masseur,  sjamaan of acupuncturist een praktijk hebben.

Je leert met name door orgaan massage, hoe een gezonder klimaat kan ontstaan, zowel op het gebied van lichamelijk functioneren als in de gevoelswereld en emoties. Het volgen van dit programma betekent een beroepsmatige verdieping. Daarnaast is deze opleiding een gegronde stap in je persoonlijke en/of spirituele ontwikkeling.

Ahamkara en Dirkje zijn beiden in hun traditie ervaren trainers.

Graag zou zij een Hoger Plan Budget willen van 2.250 euro voor deze opleiding. Laten we haar helpen!