Marjolein

HPB: Jaarprogramma 365 Dagen Succesvol

Marjolein nam eind november via deze website contact op met ons om zich aan te melden als sponsor. Ze gaf aan gratis training te willen geven via het Hoger Plan Budget. In december sprak ik haar in Rotterdam onder het genot van een kopje thee en wat lekkers.

Ik vroeg haar of ze in de buurt was en zij gaf aan dat zij uit Bergen op Zoom was gekomen met de trein. Fijn, dacht ik nog, als iemand ook bereid is moeite te doen. In dit gesprek kwam naar voren dat zij zichzelf graag had willen aanmelden voor het Hoger Plan Budget en wel voor het jaarprogramma 365 dagen succesvol. Bij het willen aanmelden had ze zich bedacht dat zij zelf maar meer had moeten sparen of andere (nodige) dingen maar had moeten laten en na haar gedachten heeft zij zich aangemeld als sponsor. Hoe mooi!

Na haar verhaal ben ik mijn hersenen gaan kraken hoe we haar wel konden sponsoren…..en het is gelukt! Samen met 365 Dagen Succesvol sponsort Koopmans Hoger Plan haar dit jaar.

Toen ik haar dat nieuws kon vertellen reageerde ze super leuk, super enthousiast!

Wat ze zal leren en zal beleven tijdens het jaarprogramma, zal hier later nog toegevoegd worden, dus zorg dat je dat niet mist. Zo leuk!