Dimitri

Vrij HPB: Vliegticket naar Amerika

Dimitri7     Dimitri6     Dimitri10

In juli vorig jaar (2015) startte ik met mijn eigen bedrijf. Al snel bedacht ik mij hoe ik anderen kon helpen als ik straks genoeg geld over zou hebben in mijn bedrijf…. Niet veel later dacht ik in overvloed en besloot om Dimitri 1200 euro te geven voor zijn studiereis. Wat een super gevoel! Dat wil ik nog veel vaker doen iemand die het echt nodig heeft helpen naar een hoger plan.

Dimitri is niet meer zo jong als op de foto. Dimitri komt uit een gebroken gezin met 3 kinderen. Zijn moeder is alleenstaand. Hij wil graag leren en is gemotiveerd! Voor zijn ontwikkeling is niet zomaar geld voor handen, maar zijn moeder gelooft dat als iets voor je bestemd is, dan komt het vanzelf naar je toe. Ze heeft het dan over de kracht van het Universum. Top!!

Dimitri doet de opleiding Mechatronica. In Amerika is de FRC competitie. Dit is een competitie, waarin in 6 weken een gehele robot gebouwd moet worden. Hij zegt, na 6 weken bouwen moet de robot in een doos en mogen we er niet meer aan werken. Nou wil ik natuurlijk wel zien wat de robot, die deels door mij gemaakt is, presteert in de competitie zelf. Ook lijkt het mij een hele beleving om met een team van 50 man naar een ander land toe te gaan. Ja, inderdaad hij is volgens mij nog nooit in het buitenland geweest. Nou daar gaan we verandering in brengen. Anderhalve week zal hij naar Amerika gaan en in ieder geval New York bezoeken; de andere stad waar hij heen ging was nog niet bekend.

Ik gun hem deze ontwikkeling van harte!

Zelf schrijft hij: Hey Tanja, ik wilde even zeggen dat ik me vereerd voeld dat je aan me hebt gedacht voor de beurs. Ik kan het geld zeer goed gebruiken en wil je daarvoor ook heel erg bedanken, ik zal zeker een mooi stukje schrijven nadat ik weer terug ben van Amerika.