Reis naar jezelf

Yolanda RuiterYolanda Ruiter heeft deelgenomen aan de Reis naar jezelf van 2 tot en met 5 september 2016. Zij zegt:

Ik kom net thuis van een weekend dat door Tanja Koopmans  georganiseerd is. De Reis naar jezelf. 

Ik ben nu nog flabbercasted van de overvloed. Overvloed van gastvrijheid, van kennis, van liefde, van lekker eten, cadeautjes & van gezelligheid! En vooral van de INZICHTEN!

Dankjewel lieve Tanja dat ik deze reis onder jouw begeleiding heb mogen maken. Het heeft mij meer gebracht dan ik had durven hopen! Ik heb mijn focus gevonden, mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen, mijn visie is helder en ik bruis van de energie om aan de slag te gaan. Dank hier voor!

Tanja biedt deze reis eerdaags nog een keer aan en ik wil je adviseren hou dit in de gaten! Het heet ‘De Reis naar jezelf’. Hier heeft ze zelfs een boek over geschreven. Nog een aanrader!

De reis met een belangrijke en bijzondere bestemming….JIJ. Heb je het gevoel dat er meer in je zit? Zou je succesvoller willen zijn en dichter bij jezelf? Wat houd je tegen? Wil je een ontspannen en doeltreffende manier om hier naar te kijken in een mooie, veilige en liefdevolle omgeving? Ga dan mee op reis naar jezelf.

Tijdens deze reis kom je dichter bij jezelf, verbind je je voortaan aan de mensen en zaken die goed voor jou zijn, kom je in balans, kom je in contact met jouw authentieke kracht en weet je jouw innerlijk kompas te gebruiken, zodat je succesvolle keuzes weet te maken.

Wie ben je? Wie ben je nog meer? Wat belemmert jou bewust of misschien wel onbewust? Hoe ga je dat loslaten? Hoe kom je vrij van patronen, die je niet meer nodig hebt? Hoe ziet jouw leven er uit in totale vrijheid, vertrouwen en rust?

In 10 dagen gaan we samen door het bovenstaande proces, beleven we elkaar en laten we elkaar zijn in alle schoonheid.

Hierbij ben ik als coach 24×7 beschikbaar voor de momenten dat je dat nodig hebt.

Dit doen we in een groep van maximaal 12 personen, omdat ik het belangrijk vind om tijd en aandacht voor iedereen te hebben. We doen dit in een mooie omgeving in de Ardennen.

Deze reis is te maken in 10 dagen en in een langweekend (vrijdag t/m maandag).

Wil je meer informatie of heb je vragen? OF Klaar voor jouw reis!

Tijdens deze reis vind je de parel in jezelf.

Data 10-daagse reizen 2016 (3999,- euro):

12 september 2016 t/m 21 september 2016

Data lange weekend 2016 (750,- euro):

25 t/m 28 november 2016

24 t/m 27 februari 2017

Ja, ik wil meer informatie.